گوشت گوساله پاکستان
- تاریخ نشر : مهر ۳۰, ۱۴۰۲
- نویسنده : شرکت بازرگانی ویلیام
گوشت گوسالههای جوانی که حدود ۱۸ ماه دارند، طبع میانه و معتدلی دارد. اما به طور کلی، مزاج گوشت گوساله در مقایسه با گوشتهای دیگر به خصوص گوشت گوسفند، سردتر است.همه گوشتهای قرمز از جمله گوشت گاو و گوساله طبع گرمی دارند اما درجه حرارت آنها متفاوت است. دلیلی که برخی میگویند گوشت گاو سرد است این است که گوشت گاو برای هضم انرژی زیادی از بدن و معده دریافت میکند و احتمال دارد بدن را کمی دچار سردی کند. در هر ۱۰۰ گرم گوشت گوساله ۲۰۰ کالری وجود دارد .فلفل، دارچین، زنجبیل، پودررزماری، زردچوبه، سیر، فلفل دلمه ای، آویشن، پیاز، زیره سیاه و خردل مصلح گوشت گوساله بارنج و بهبود دهنده خواص و مزاج این گوشت می باشند.
از پر مصرفترین انواع گوشت قرمز، گشت گوساله است. گوشت گوساله میزان قابل توجهی ویتامین و پروتئین دارد و به دلیل قیمت پایین تر آن نسبت به دیگر انواع گوشت قرمز بیشتر در سبد غذایی ما ایرانیان قرار دارد. مصر اندازه گوشت گوساله به سلامت بیشتر بدن و قدرت بدنی کمک می کند. مصرف این گوشت به افرادی که در سنین رشد هستند و افرادی که پا به سن گذاشته اند توصیه می شود چرا که در ساخت عضلات و جلوگیری از زوال عضلات نقش مهمی دارد.
دلیل پر طرفدار بودن فیله گوساله این است که فیله گوساله حاوی حجم بسیار زیادی از پروتین و آمینواسید است.خوردن فیله گوساله باعث میشود که شما کمتر احساس گرسنگی کنید و با این روش شما غذای کمتری می خورید. کارشناسان غذا می گویند که اگر شما فیله گوساله را در رژیم غذایی خود قرار دهید بعد از مدتی وزن شما کاهش می یابد. فیله گوساله برای ورزشکاران بسیار مفید است و باعث عضله سازی بیشتر در آنها می شود.حقیقت این است که بخشهای بالایی بدن گوساله مثل ” راسته ” و ” فیله” از سایر بخشها مفیدتر هستند. این بخشهای بدن گوساله به میزان کمتری چربی جذب کرده و از پروتئین بیشتری برخوردار هستند. استفاده از این بخشهای گوشت گوساله دارای این خواص است.