جاوا اسکریپت در مرورگر شما غیرفعال است یا پشتیبانی نمی شود.

قهوه PB

  • تاریخ نشر : آبان ۲۷, ۱۴۰۲
  • نویسنده : شرکت بازرگانی ویلیام


قهوه پی بی (PB) از نوع دانه های روبوستا است که اسیدیته کم و تلخی زیاد دارند. دانه‌ی ربوستا به دلیل داشتن کافئین بالا در برابرحشرات و آفت‌ها مقاوم است و می‌تواند در ارتفاعات پایین‌تر رشد کند ولی دانه‌های عربیکا چون نسبت به این موارد بسیار حساس هستند در ارتفاعات بالا رشد کرده و نگهداری از آن‌ها دشوارتر است، در نتیجه معمولا دانه های ربوستا به دلیل رشد و نگه داری آسان‌تر قیمت پایین تری نسبت به عربیکا دارند.
کشورهند مهد انواع  دانه های ربوستا است، که یکی از آنها دانه پی بی نام دارد.

دانه‌‌ی قهوه پی بی کافئین بیشتری نسبت به سایر دانه های ربوستا دارد و معمولاً از قهوه پی بی برای تهیه‌ قهوه فوری و اسپرسو استفاده می‌کنند. کافئین بالای آن طعمی تلخ و سنگین ایجاد می‌کند.
دانه پی بی غلیظ‌‌ترین و قوی‌ترین دانه موجود در بازار است که معمولا روست دانه‌های آن به‌صورت مدیوم یا دارک بوده و میزان چربی نسبتا بالایی دارد.
این مدل قهوه هنگام عصاره گیری به روش اسپرسو کرمای نسبتا زیادی می‌دهد.

(Peaberry PB) به چه معنی است؟

در بیشتر موارد، در داخل هر گیلاس قهوه، دو دانه قهوه وجود دارد اما برای Peaberries محبوب ما، یک تغییر ژنتیکی رخ داده و در هر گیلاس فقط یک ‌دانه یافت می‌شود.
معمولا دانه‌های قهوه پی بی به دو صورت مدیوم و دارک است که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

قهوه پی بی مدیوم

یکی از مدل‌های روست قهوه پی بی ، روست به‌صورت مدیوم است که در این حالت کافئین قهوه حفظ‌ شده و باعث ایجاد طعمی ملایم در آن می‌شود، این نوع قهوه اسیدیته متوسط و بادی سنگین دارد.

قهوه پی بی دارک

روست این مدل قهوه، به‌صورت دارک است که برای داشتن اسپرسو تلخ و سنگین مناسب است همچنین مدل دارک برعکس مدیوم کافئین متوسط با آروما (عطر) کمتر دارد.
جالب است بدانید،قهوه هند، با کشت در سایه بهترین کیفیتش را نشان می‌دهد تا کشت زیر آفتاب مستقیم.

brand
۰۹۱۲۰۰۵۱۱۵۰