روبوستا AP1
- تاریخ نشر : آبان ۲۷, ۱۴۰۲
- نویسنده : شرکت بازرگانی ویلیام
قهوه اندونزی روبوستا AP1 یکی از نوشیدنیهای کیفیت مرغوب و پر انرژی این کشور است. دان این قهوه بادی نسبتا سنگین دارد. طعم آن قوی و تلخ است و عطری دلپذیر با رگههای میوهای و آجیلی ارائه میدهد.
این قهوه طعم خاکی متداول در انواع روبوستا را در نیز تا حدی منتقل میکند. اسیدیته این قهوه نسبتا کم است. زمانی که درباره اسیدیته قهوه صحبت میکنیم منظور میزان ph طبیعی در هر مدل قهوه است که سبب ایجاد ویژگیهای متفاوتی در طعم آن میشود.
تمام قهوهها کمی ماده اسیدی دارند که سبب طعم ترشی و تیزی میگردد. اینکه اسیدیته یک قهوه تا چه حد مطلوب است موضوعی سلیقهای است اما به شکل کلی این ویژگی تا حدی طعم قهوه را از یکنواختی خارج کرده و آن را پیچیده و میوهای میکند.
اشکال مختلفی از اسیدهای عالی در انواع قهوه وجود دارد که تفاوتهای ظریفی در ته مزههای هر مدل ایجاد مینماید. در حالت کلی زمانی که گیاه قهوه در ارتفاعات بالاتر که اکسیژن و دما کم است رشد میکند؛ کندتر و دیرتر به عمل آمده و نتیجه آن قهوهای با عطر قوی و طعم پیچیدهتر نسبت به بقیه انواع است.
اسیدیته قهوه تا حدی تحت تاثیر درجه رست آن هم قرار میگیرد و بسیار مهم است که رستر حرفهای به این کار اختصاص داده شود. اسکرین دانههای قهوه اندونزی روبوستا AP1 بین ۱۵ تا ۱۷ است که در کلاس متوسط تا درشت قرار میگیرد.