جاوا اسکریپت در مرورگر شما غیرفعال است یا پشتیبانی نمی شود.

تخمه کدو چین

  • تاریخ نشر : مهر ۳۰, ۱۴۰۲
  • نویسنده : شرکت بازرگانی ویلیام


این تخمه ها حاصل تلاش کدو تنبل هستند و برعکس اینکه گفتیم این کدو تنبل است، بسیار پر فعالیت هست و این دانه هارا با زحمت زیاد ساخته که سرشاز از مواد مغذی هستند. تخمه شکستن از رسومات و ابزار پذیرایی در گذشته ای نزدیک بوده است. پوسته بیرونی این تخمه ها سفید رنگ و مغز آن بعد از بو داده شدن سبز است.

نحوه استفاده ، موارد استفاده و طرز نگهداری تخم کدو
تخمه کدو به علت داشتن پوسته نازکش به اسانی با دندان شکسته شده و می توانید مغز ان را نوش جان کنید.

تخم کدو در پذیرایی و مخلوط آجیل عید و شب یلدا، مناسب جهت مصرف به عنوان تنقلات و میان وعده و همچنین استفاده در تهیه سالاد ها مناسب می باشد.

در محیطی دور از رطوبت و گرما نگهداری شود و از خیس شدن آن جلو گیری کنید.

خواص استفاده از تخم کدو

  1. این تخمه دارای آنتی اکسیدان بسیار می باشد که سبب کاهش التهابات می شود.
  2. به علت داشتن منیزیم در کنترل فشار خون و کاهش بیماری های قلبی موثر واقع می باشد.
  3. سرشار از فیبر گیاهی می باشد و به عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند.
  4. دارای امگا3 می باشد که بسیار مقوی برای سلامت پوست و مو است.
  5. تخم کدو دارای روی و خواص ضد قارچی است.

موارد احتیاط و مواد تشکیل در مصرف تخم کدو
در صورت داشتن فشار خون بالا از خوردن زیاد این تخمه اجتناب کنید.

تخم کدو دارای یک لایه پوسته خارجی سفید متمایل به زرد دارد و مغز داخلی آن سبز است که خاصیت آن در مغز آن است. تخم کدو پس از جدا سازی از کدو تنبل و خشک شدن به همراه نمک بو داده می شود. تخم کدو دارای مواد معدنی همچون مس و روی می باشد.

ارزش غذایی تخم کدو در100 گرم

  • انرژی 26 کیلو کالری
  • چربی 0.1 گرم
  • قند 1.36 گرم
  • نمک 0.01 گرم
brand
۰۹۱۲۰۰۵۱۱۵۰